tisdag 21 april 2009

Allvarligt skadad?

Förra veckan då vi var i Örebro införskaffade Amanda ett par hjul att sätta på skorna. Helt livsfarligt enligt mening men...Idag ramlade hon. Så oväntat!

Saken är den att hon tydligen ramlat bakåt och slagit i ryggslutet riktigt rejält. Har väldigt ont i ryggslutet om man säger så (ej svanskotan...)!!! Går med benen lite brett isär, svårt att sätta sig och ställa sig. Vad gör man? Avvaktar? Ja. I detta fall har jag bestämt mig för att göra det. Provade visserligen att ringa till VC och fick en telefontid...Dock ringde de aldrig upp...Tänkte höra om det kan vara farligt och vad hon egentligen kan ha skadat...Nu får tiden utvisa och vi får se hur hon mår i morgon. Känns inte som att det är akut att dra iväg till Linde nu, hon står och går ju...

Om nån har ett tips eller ett förslag så skriv gärna en rad!

2 kommentarer:

Annica sa...

Hej! Det lät inge vidare, stackarn! Jag skulle nog åkt iväg snarast..kanske hon skadat sig så hon inte bör belasta. Kram!

Tina sa...

Håller med Annica!! Hon bör nog träffa en läkare. Behöver ju inte va nåt allvarligt, men för säkerhets skull. Kanske blir värre om hon går med det utan att uppsöka läkare!