måndag 17 januari 2011

Ny vecka...igen!

Shit, vad tiden bara rullar på. Redan måndag igen och en ny vecka. Tuff arbetsvecka med hela sex åttatimmarspass, dock ledig på onsdag.

Helgen som var. Det sista av julen åkte ut om man bortser från utebelysningen på trappen. Tog en sväng ner till Billige Nicklas för att hitta nya paneler till köket och kom hem med ett par till vardagsrummet istället...Nåja, gardiner till två fönster för under hundralappet är ju inte illa pinkat. Kommer säkert att bli bra den dagen då jag orkar få upp dem. =) Hunnit med två filmer också. Kommisarie Späck, som var tämligen värdelös, riktigt skräp. Remember Me, som var sådär. Hade troligtvis tyckt bättre om att se den helt ensam, utan massa avbrott för folk som är törstiga, sedan kissnödiga, sugna på nåt etc. Lördag var vi och grattade A:s kusin som blev 40. Vad gamla alla i min omgivning börjar bli. Fick god mat och sällskapet var trevligt. Födelsedagsbarnet hade fullt upp att svara i telefon då någon satt ut hans skoter till försäljning till et fördelaktigt pris...Jäklar vad det ringde och kom sms...

ETC...ja...är ju också en tidning där det i fredags fanns ett repotage om personalen på Gillers = Ulrika, Marie P och undertecknad. Ganska trevligt skrivet om vårt jobb, tycker jag. Trevlig tidning, funderar stark på att börja prenumerera. NA är ju bara så sämst.

Kokerska i morgon på jobbet. vet inte vad jag ska laga, men det löser sig väl på plats. Skönt att göra något annat en dag. På eftermiddagen är det sårvårdsutbildning så det ser ut att bli en kul och intressant arbetsdag.

Inga kommentarer: