torsdag 13 januari 2011

Sjukhusbesök

Här är i alla fall inte långsamt. Ena dagen discobelysning på hela gården i samband med brandkårsbesök och nån dag senare ofrivilligt besök till Linde.

Ringde till mig från skolan, Amanda hade ramlat illa på sin armbåge och de tyckte vårdcentralen behövde kolla den. En Dr kollade och konstaterade att det troligtvis inte var brutet. Den stora svullnaden skolan talade om var borta. om den nån gång fanns...Dr ville dock inte strunta i att röntga, OM nåt inuti skulle vara trasigt. Hänvisade till akutmottagningen i Lindesberg åkte vi...När vi kom fram konstaterade de att vi "väl" inte hade någon remiss. Näpp, hade vi inte. Nytt läkarebesök. Trodde inte heller att det var nån fara med armen, men röntgade i alla fall. Armbågen var hel och kl. 17 (vi åkte hemifrån 15) klev vi ut därifrån. HUNGRIGA!

Vi passade trots hungern på att titta upp en snabbis till min mormor, som verkade må lite bättre trots allt. Skönt! Sedan blev den pizza på första bästa ställe och hemfärd. Man känner sig minst sagt lite mör. En arbetsdag till och sedan ledig helg att se fram emot, ska bli skönt!

Inga kommentarer: